Concept

Appartementen

De toegang tot de binnenstad van Breda wordt sinds vorig jaar begeleid door een stedelijke wand van onalledaagse allure. Ritmisch verdeeld door expressieve erkerpartijen zet de flauw gebogen gevel zich af met een eigentijds statement tegen de trend van historiserende bouwstijlen.

Het bouwblok voorziet 36 luxe koopappartementen met een differentiatie in grootte en karakteristiek in vijf typen. De woningen variëren van 85 m2 tot 170 m2. Alle appartementen hebben royale balkons of terrassen en zijn bereikbaar met een lift, die toegang geeft tot twee woningen per laag. Onder het appartementengebouw is een halfverdiepte parkeergarage met de bergingen en twee parkeerplaatsen per appartement. Het dak is uitgevoerd als een gemeenschappelijke tuin.

Stadswoningen

Aan de Balfortstraat in het plan De Hollandse Gommage zijn negentien grote stadswoningen ontworpen, met vier bouwlagen, een inhoud van 750 m3 en een royale privé-tuin met berging. Het concept biedt mogelijkheden tot een grote diversiteit aan leefstijlen binnen één casco. Met name de eerste verdieping, die door vides gekoppeld is aan de begane grond, kent veel gebruiksmogelijkheden door de ruimtes al naar gelang de wensen als woonkamer, keuken, slaapkamers of badkamer in te richten. Huizen voor grote gezinnen, kleine huishoudens, thuiswerkenden, met veel of weinig kamers, meerdere badkamers, toiletten en keuken, en naar wens vides en dakterrassen, zijn allemaal binnen het concept te realiseren.

 

Resultaat

Gerelateerde projecten

Bekijk ook een van onze andere projecten van dezelfde aard.